Najnovšie recenzie zo sekcie Detské postieľky
- Postieľka vyzerá byť stabilná
- Prevedenie obrázka nie je ako na fotografii, je nekvalitný, nezodpovedá farebne ani rozmerom. Pri rozmere postieľky 140x 70 je zvláštne natiahnutý. Určite pôjde k stene, aby ho nebolo vidieť alebo ho niečím prelepíme.
- Vyzera pekne.zabalene to bolo ok,snad nenajdeme poskodenie.skladat budeme az tesne pred porodom,takze k montazi sa neviem vyjadrit
Zatial nemame postielku zlozenu ... uvidime ked ju spojazdnime ale na 1pohlad vyzera byt ok ;-)
Praktický, pekný, ľahká manipulácia.
Problém bol pri skladaní postieľky, bolo to pomerne zložité, návod nedostatočný. Musel som zavolať stolára, aby postieľku poskladal.
- Sťahovateľný bok postieľky
- kvalita, cena
Som nadmieru spokojna ... velmi rychle dodanie a aj postielka s perinkou a celym kompletikom su krajsie ako na fotkach
- Jednoducha montaz
Osuchana biela farba na hranach
Nevyberatelne priecky
- Jednoduché skladanie
Je to kvalitny produkt a nadčasová farba hodiaca sa i do vintage interieru.
Dobrá kvalita za primeranú cenu.
Ideálne pre prvé mesiace života dieťaťa, pripevní sa k posteli a značne zjednodušuje nočné kojenie. Ľahká montaz, jednoduché polohovanie. Skúšali sme pred tým lacnejší podobný produkt a kvalita sa nedá porovnať.
- Kvalitná postielka za adekvátnu cenu
Velmi mila a pekna postielka. S kvalitou sme zatial spokojni.
- Dobra kvalita
- Produkt je presne rovnaký ako zobrazenie na stránke.
- Dodané náradie potrebné k montáži.
Manuál dosť nepoužiteľný.
Kvalitne spracovanie, praktická a pekná postielka.
Detska postielka, pekne opracovana, byt krasne rozvoniava drevom
- Postielka je lahka, da sa preniest kam potrebujem.
- Vzhlad, nizsia cena
- Latky z rostu su pripevnene iba akymsi spinkovacom a nam sa po kratkom case latky uvolnovali. Pomohli klince a sikovny manzel.
- Nam isla bocnica tazko dole nakolko pruzina ktora to mala na svedomi bola neoblomna a velmi pevna. Pruzinu sme znefunkcnili a problem bol vyrieseny.
Postielka zodpoveda nizsiemu kvalitativnemu standardu. Kupili sme si variant so stahovacou bocnicou. Postielka na vzhlad vyzera pekne. Po zlozeni sme zistili, ze manipulacia s bocnicou nejde ako sme si predstavovali resp. ako bolo v manualy. Kontaktovala som obchod aby mi poradili. Ich jednanie a ochotu problem vyriesit mozem len a len vyzdvihnut. Po niekolkych mailoch sme problem vyriesili aj z domu, samozrejme s ubezpecenim, ze ak nevyriesime problem z domu bocnicu zasleme na reklamáciu.
pomer cena kvalita - pevná nehegá sa ako daktoré drahšie
Zobrazujem 301 - 320 zo 475 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...24 Ďalšie »