Najnovšie recenzie zo sekcie Detské postieľky
- veľmi pekná
- sú nedostatky z výroby, keď sa bližšie na ňu pozriem tak vyzerá ako keby už bola používaná, taká ošarpaná
aj napriek tomu že je drevo trochu nekvalitne spracované, objednala by som si ju znova, lebo inak je veľmi pekná, aj farebne
- splnilo ocakavanie
mám dobrú skúsenosť
ešte presne neviem ani výhody ani nevýhody, lebo ešte len čaká na vyskúšanie :)
Postieľka obitá, levík odpadnuty, bočnica sa veľmi ťažko vysúva a zosúva...
Super postielka sa da uplne spojit s manzelskou postelou.Balik neobsahoval navod na zlozenie postielky,ale manzel si s tym nakoniec poradil.
- dobre sa rozklada
- stabilna
- prakticka na prenasanie
- pekny obrazok
- pribaleny matrac je trosku pritvrdy, lepsie je dokupit este dalsi matrac pre vacsie pohodlie dietatka
celkovo som spokojna, sluzi ako obcasna vikendova postielka u babiny, dieta je spokojne tiez :)
tento produkt som si vybrala preto, lebo ma oslovila cena a to , že tovar- postieľka je vyrobená z tvrdého dreva a nie mäkkého / napr. borovicového/ . Čo ma trošku mrzí je kvalita opracovania dreva , ktoré by mohlo byť lepšie opracované, čo by až tak nevadilo lebo postieľka je natretá bielou farbou , ktorá nedostatky trochu zakrýva. S postieľkou som zatiaľ spokojná, kvalita sa prejaví po dlhšom používaní . Ked bude fungovať tak ako som očakávala potom sa ozvem , ked nebude fungovať ozvem sa tiež.
- Dobra postielka
- v jednoduchosti je krása - biela
- ľahko sa skladala
dovŕtavali sme si dierky na vlastnú výšku postielky.
- Farba, material
Dobra postielka, pevna a pekna farba
- presne ako na obrázku
- originálne balenie
- univerzálna
- skladná
- stabilná
- vďaka odzipsovateľnej dolnej časti sa dá využiť aj vo vyššom veku ako ohrádka
- dosť vysoká cena. kvalita produktu je fajn, no či zodpovedá cene by som vedela posúdiť aspoň po niekoľkých rokoch používania - aspoň toľko by podľa ceny mohla slúžiť
pekná, jednoduchá cestovná postieľka. Kúpila som ju, pretože som ju videla u kamarátky, ktorá je veľmi spokojná. Je skladná, hodí sa prakticky do každého interiéru, dá sa využívať ako denná postieľka napríklad v kuchyni alebo v obývačke.
- Dobra manipulácia
Postieľka je super dobre sa rozkladá aj rýchlo sa zloží len škoda že máte uvedené do 20 kg a postielka je len do 15 kg.
- dobra cena, prirodne drevo, pekny dizajn
- je dost lahka, cize pri vysuvani bocnice sa hybe cela postielka, farebny nater je velmi tenky, lahko sa osucha, uz prisla s osuchanym rohom, diery boli bez zavitu, museli sme vyrobit zavity zavitnikom, manual na nic ( po polsky)
- Tovar prišiel poškodený, bočná lišta poškriabaná. Slabo zbalené.
- Pestra farba postieľky
- Jednoducha montáž aj zloženie
- Kolieska s brzdou
- Pevná kostra postieľky
- Tvrdý matrac
S postieľkou sme spokojní a hlavne naša dcérka ktorá bola očarená farbou a motivom na postieľke.
- postieľka je krásna, biela, pevná
- s kolieskami si ju viete posunúť kam potrebujete
- 5 polôh roštu
- bočnica sa dá zasunúť pod postieľku čo sa da využiť ako dodatočný úložný priestor
- je s ňou ľahká manipulácia
Pôvodne sme sa nevedeli rozhodnúť medzi dvoma postieľkami ale sme veľmi radi, že sme si vybrali práve túto. Splnila naše očakávania do bodky.
Zobrazujem 341 - 360 zo 475 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...24 Ďalšie »