Najnovšie recenzie zo sekcie Detské postieľky
Postielka je velmi pekna a za vybornu cenu. Akurat na jednom mieste akoby slabsie nastriekana farba, ale nic hrozne, je to na uzivanie
- Dodanie do 10 dni
- sme na kvalitu narocnejsi zakaznici a postielka naozaj splna nase ocakavania. odporucam.
- Vyzerá byť kvalitná ;-)
- nie je biela, skôr takej tej zažltnutej bielej farby
Super moderne...
S tovarom som maximálne spokojná
Tovar mám krátko je predčasné ho hodnotiť, zdá sa že budeme spokojní
- Pekny design
- necitatelny navod na poskladanie.
- Navod vyzera ze je prekopirovany uz asi milion krat a ledva sa z neho da nieco vycitat.
- v konstrukcii su nadbytocne direy
- napr. postielka ma zo spodnej strany noziciek navrtane diery, vyzeraju akoby pre umelohmotne patky, ale tie v baleni niesu!
- postielka ktoru som zakupil, mala viacere vady, prasknutia, odery. Zly dojem spravila aj jedna noha postielky, ktora mala celkom inu strukturu, kresbu dreva ako vsetky ostatne.
Myslim ze pri tejto postielke je vhodne zvazit aj ine alternativy.
Vnučke sa páči :-)))))
- Problem s rozlozenim. Tento typ je hlboky, bez moznosti vyvysenia. Vhodne dokupit matrac, resp. vyrezat molitan
Keď som čítal predošlé recenzie mal som trochu obavu zo skladania a rozkladania, ale išlo to dosť rýchlo. Návod je dosť stručný a nepresný, malé písmenká a obrázky. Mohli by byť väčšie. Kupovali sme to pre vnučku a inak spokojnosť zatiaľ s postieľkou. Na prvý krát som mal trocha problém so zložením do cestovnej formy ale na druhý krát som to mal za asi 1,5 minúty zložene. Rozkladá sa veľmi jednoducho.
Dobrá voľba.
- Jednoduchá montáž
Klups PIC DUE biela
Registrovaný používateľ
Pridané: 30. marca 2019
(naposledy upravené 30. marca 2019)
- Komunikacia 0 bodov
- dodanie skor si to vyrobim ako mi to pride
- polske smejdy
- a obsah balenia ani nevravim popraskane drevo, vsade trcia triesky, fakt brutal kvalita
- a ked chete reklamovat nejako z ich strany viazne komunikacia
- neviete sa im dovolat
Z tohoto obchodu by som si neobiednal nic, nikdy v zivote , predavaju veci pre male deti ktore sa mozu poranit, by som im dal zavriet obchod a mal by ich niekto skontrolovat co za smejdy predavaju pre deti
Postieľka je veľmi pekná, súprava do postieľky je kvalitná a dobre ušitá. Veľký výber, dobrá komunikácia, rýchle dodanie, celkovo veľká spokojnosť
Rychlo sa zlozi lahky skladny
jednoduchá, účelná, veľmi ľahko zmontovateľná postieľka
Odporucam kazdemu,je to skvely obchod, krasny a kvalitny tovar, rychle dodanie a super ceny, maximálna spokojnosť
- veľmi pekná postieľka aj obliečky, kvalitné vypracovanie
Som nadmieru spokojna... velmi rychle dodanie a aj postielka s perinkou a celym kompletikom su krajsie ako na fotkach
krásnu postieľku s výbavičkou. Maximálna spokojnosť, príjemné jednanie, prístup a rýchle dodanie
Zobrazujem 261 - 280 zo 475 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...24 Ďalšie »