Najnovšie recenzie zo sekcie Detské postieľky
Jednoduchá montáž.
- Jedina vyhoda je asi cena, inak je to uplny odpad.
Tretotriedna kvalita masivu s tmelenymi nedostatkami v inej farbe na viditelnych miestach. Lak niektore miesta ani nevideli, zvysok je lakovany najtensou moznou vrstvou. Navyse miestami zatecene biele lepidlo. Tak zle nevyzeraju ani postielky v obchode za 50e. Funkcne posluzi ale inak je to odpad.
Super, pevná konštrukcia.
- Tovar bol doručený rýchlo a s kvalitou tovaru som spokojná
- Nevýhodou bolo to, že na postieľke boli menšie nedokonalosti ako odštiepený kúsok na dreve a prasklinka
- Super postielka
- Moderný dizajn.
- Dobrá cena.
- Žiadna. Škoda len že sa dá využiť niekoľko mesiacov.
Odporúčam každému kto potrebuje
doteraz kúpené postieľky všetky sú super a výborne slúžia svojmu účelu všetky sa používajú a detičky i rodičia sú nadmieru spokojní
Velmi krasna a hlavne prakticka. Velmi jednoducho sa sklada a vlozi do tasky. Nie je vibec tazka. Co ma potesilo, je zabudovana sietka priamo v postielke, cize netreba ju nosit so sebou (ako nalriklad pri kocari).
- Rýchlo poskladany
- Prakticka na dovolenku, ci na navstevu k starym rodicom, jednoducho sa da rozlozit aj poskladat, preniest z miesta na miesto.
- Velmi pekné.Som spokojna.
Ľahká postieľka, s kolieskami super na presúvanie
Stahovaci bok funguje ľahko
- jednoduchá montáž, vyzerá dobre, cena veľmi dobrá,odporúčam
- Adekvatna cena a kvalita
- Veľká plocha vaničky, kvalitne materiály, možnost prisunutia vaničky až k matracu
- Pekný dizajn
- Ľahké skladanie
Zatiaľ sme nenašli..
- Výborný materiál
- Krásny design
- Rychle zlozenie aj rozlozenie,maximalne splna ucel, uskladnenie v malej taske nezabera nikde priestor. Sme velmi spokojni!
- Zodpovedá kvalita, cena, odporúčam
krásny dizajn, jednoduchá montáž.
používanie ešte ohodnotiť neviem nakoľko ešte postieľku nevyužívame.
- rychla montáž
Zobrazujem 61 - 80 zo 475 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...24 Ďalšie »