Najnovšie recenzie zo sekcie Detské postieľky
- kvalitný materiál, úplné vybavenie postieľky a vzhľadovo milučké
- Odporucam kazdemu lebo jé velmy pekne a jednoduche poskladanie
- Vyzera tak pekne ako na obr
Smrdi za lakom...predvrtane diery nesedia... Proste polsky produkt
- Postieľka je veľmi pekná a elegantná. Konštrukcia aj so šuflíkom pôsobia stabilne.
- Je to pekná postielka
- Rýchla montáž, krásna farba produktu
- Chýbal síce návod na montáž ale ten si ľahko nájdete na YouTube
Dlho som pozerala detské postieľky až som natrafila presne na túto. Hľadala som jednu z tých lacnejších variant a za mňa spĺňa všetky požiadavky na pohľad krásna, obyčajná a s vyberateľnými priečkami čo je veľké plus.
- Veľmi mohutná postielka, za skvelú cenu
Postielku čo sme mali pri synovi bola cca 4x drahsia a otiekla nám celá od živice, bola z malého obchodíku u nás v meste. A keďže som nechcela voliť na 3 roky nič drahé táto ma milo prekvapila.
- Postieľku som si pozrela najskôr v brendon ale pri skladaní doma sme zistili že rošt je iný ako vystavený v predajni.
- Pekne prevedenie
- Ľahká montáž
- Veľmi dobrý návod na zhotovenie
- Dobrá kvalita za dobrú cenu
Postieľka prišla taká ako na obrázku. Montáž bola jednoduchá a návod bol veľmi presný. Som spokojná s touto stránkou nakoľko to nieje prvý krát čo som odtiaľto objednávala a ani posledný. Produkty sú tu naozaj kvalitné a spoľahlivé.
Vybrala si ju moja nevesta,postielka je po rolozeni väcsia do 6r. Vyhoda,ze nemusi o nejake 2-3roky kupovat dalsiu.. Ona je spokojna,paci sa jej a to je podstatne-este sa potesila,ked zistila,ze som objednala k tomu aj suflik,aspon ma ulozny priestor na deky,paplonik,podusku.. Spalnu zariaduje vsetko v bielom,takze i postielku hladala vylucne iba v bielom..
- Pevna postielka, nehybe sa, naozaj kvalitna
- Jednoduchý montáž
Krasna postielka
- Obrazky su pekné, realita je iná
Postieľka prišla v katastrofalnom stave, krabica bola prederavena na viacerych miestach, dreva boli popraskane, poodlupovane, kovova časť pokryvena, vratili sme ju späť a čakáme kedy nám vratia peniaze
Postieľka krásna sme spokojný.
- Kvalita výrobku
jednoduche zloženie postieľky, je pekná a štýlová
- Kvalitný produkt
jedina z tychto mensich postielok, ktora je stabilna a nekyve sa ked sa jej clovek chyti. Vsetky ostatne boli labilne.
Produkt zodpoveda obrazku aj popisu.
Zobrazujem 101 - 120 zo 475 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...24 Ďalšie »