Najnovšie recenzie zo sekcie Detské postieľky
Je drevená, priestranná a za výbornú cenu.
Doručená až k dverám.
- Jednoduchá a učelená
- Kvalitna postielka z masivu
- Lahka manipulacia
- Chybal manual na montaz postielky
- Zarazky na posuvnu stranu postielky su z plastu co moze mat kratsiu zivotnost
- Rychla a ľahká montáž, rozumná cena
- nezaberie vela miesta
- ked sa to clovek nauci, tak uz sa to aj rychlo rozlozi
- trochu tazka
Mal som ju len raz v hotely ale vsetko funguje ako ma.
Postieľka ešte vonia po dreve, ešte sme ju nezložili, máme čas, len skontrolovali diely, všetko vyzerá byť v najväčšom poriadku, mám pocit, že tam maj tri bábätká môžu bývať. Upozorňujem ale na to, že fotka nezodpovedá farebne skutočnosti, je to rovnako svetlé drevo ako ostatné borovicové postieľky, tak ak ju beriete kvôli inej farbe ako my, tak tak nerobte. :) Ale aj tak sme sa ňou nadchli, vyzerá veľmi kvalitne, určite si ju nechávame.
Zatial som postielku iba poskladala a vyskusala funkcie, este caka na obyvatela.
Dolna spojnica noziciek sa dala zasunut iba velmi tazko velkou silou (ale nastastie bez deformacie)-pochybujem,ze sa este bude dat rozlozit.
Postielka sa da sa kyvat v pozdlznom smere tam a spat cca 5 cm. V druhom smere je stabilna. Neviem, ci to bude problem, ked sa bude dieta hybat. Budem sledovat.
Kolieska funguju, su 2 a dve pevne nozicky. Ak vam rozlozenie nevyhovuje, je to upevnene len 1 skrutkou, daju sa lahko prehodit.
Hupacia funkcia tiez funguje. Zipsy vyzeraju pevne - iba treba troska hladat, ked zapinate potah na konstrukciu. Latka potahu je pekna, vyzera pevna. Matrac je hruby 4 cm, ale z dajakej bielej vlaknitej umelej hmoty...
Dno postielky drzi este sololitova doska cca 1 mm hruba. Matrac aj doska maju potah z netkanej textilie. Na matrac je tam este dalsi potah-spodna strana taky dazdnikovy sustak, vrchna je ako boky postielky.
Pekne spracovanie
Praktická, ľahká, mobilná postieľka.
- :)
- lahka montaz
- Pekný dizajn
- Praskliny, fľaky
Veľmi som sa tešila na krásnu postieľku pre našu princeznú, ale po rozbalení som zostala sklamaná, na postieľke veľké kazy, chyby, praskliny, dokonca ani farba nie je rovnomerne natreta, flakatá.
Na jednej strane chýbali matice pre polohovanie výšky roštu. Zobral som z druhej strany z nepoužitej polohy. Na bočnici boli dve diery navyše ale nič hrozné.
- Spúšťaci bok veľká výhoda
- Šikovné praktické
Zatiaľ len čakáme na jej prvé použitie, no už je poskladaná. Vyzerá výborne a sme spokojný.
Pekna ako na obrazku
- Sťahovacia bočnica
- Polohovateľný rošt
- Jednoduchá montáž a konštrukcia
Nízka nosnosť
jediné, čo by sa malo zmeniť je návod, bolo by treba trošku podrobnejšie rozpísať, čo kam patrí, pretože prišiel všeobecný návod na 1 A4 pre všetky postieľky, výrobca by si s návodom mohol zobrať za príklad modro-žltú švédsku konkurenciu
- Vyberatelne tyce
- Krasna farba
- Krasny matrial
- Lahke skladanie postielky
- Lahka manipulacia s postielkou
Zobrazujem 181 - 200 zo 475 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...24 Ďalšie »